Vandmanden

For Vandbærere kan det synes som et skridt frem og to tilbage i øjeblikket, men her i december, er der et dejligt, endda gigantisk, hop når måneden starter. Det er intet imod hvad der vil ske i december 2020, men det er en start. Dette involverer en udvidelse af muligheder, som kan have indflydelse på dit sociale og dit hjemmeliv, og hvilket vækker en følelse af muligheder for, hvordan nye skridt der tages, faktisk kan bringe praktiske og konkrete fordele. På bunden af dette ligger en åndelig sikkerhed omkring at intet står stille, at live forandres, og at du er nødt til at være i spidsen.
Der er stadig på en eller anden måde en følelse af isolation, men du kan også godt se værdien af at have noget tid for dig selv, for at skabe det indre grundlag for vækst og forandring. Dette kunne involvere at øge dine evner, at tage et online kursus, og bare arbejde på at konsolidere det som du allerede ved. Det er vigtigt ikke at mure dig selv inde, og ekstremt vigtigt at sætte positive mål. Alt vil udforme sig fint til slut.
Efter midten af december bliver arbejdspresset mindre og en meget social juletid begynder. Du kan forvente familie og venner kommer på besøg, og der er noget af en for-julefest atmosfære med rejser i forbindelse med sociale begivenheder. Når der foregår så meget, vil du faktisk længes efter værdifuld alenetid.