Vandmanden

Det er intense dage i dit indre liv og februar kunne blive en måned hvor du velkommer en lettere modificeret livsstil med større opmærksomhed på naturen, diæt, helbred og renhed. Da der er noget af en udrensning, der foregår indadtil, er det vigtigt at pleje din krop og rense din sjæl.
Som februar skrider frem dukker mange emner op fra fortiden og de skal behandles. Det er en udmærket måned til selvopdagelse, og det hjælper at tage dynamiske og modige initiativer, især når du behandler forandringer i dit familieliv og tidligere familiebegivenheder. Dette kunne blive en åndelig frigørelse mens du fordriver spøgelser og generelt rydder op. Februar og marts står for den sidste fase af en proces, som er slutningen på en æra. Omkring april gryr nye horisonter og du går ind i en periode med sikkerhed og personlig frigørelse, med fuldstændig klarhed omkring hvad du ønsker at gøre og hvor du ønsker at gå hen.
I mellemtiden er februar en tid med hårdt arbejde og med at skabe orden i dine affærer, især de økonomiske. Det er en udmærket måned til økonomiske initiativer der udnytter dine kreative og innovative talenter. Din økonomi kan være ret flydende, men du har plads til at tage en risiko og lave nogle få forandringer. Lidt investeringer i at modernisere i hjemmet foretrækkes.