Vandmanden

I det juli begynder vil drifternes og energiens planet, Mars, bevæge sig ind i dit modsatte tegn Løven, hvilket melder om en meget aktiv og spændende måned i forhold. Henover månedens gang, kan du forvente positive rejser sammen med venner og elskere, og desto mere eventyrlig du er, desto sjovere vil du have det, særligt i den sidste del af måneden.
Partnere kan tage på eventyr tidligt i juli. Generelt er folk du omgås ekstremt uafhængige og insisterer på, at gøre præcis hvad de har lyst til. Det er sandsynligvis bedst ikke at lægge en dæmper på deres entusiasme, i det de sandsynligvis ikke vil gå på kompromis.
Der er en følelse, som har været der i en længere periode, af at du er blevet rusten på en måde. Tektoniske pladers bevægelse påvirker din spirituelle orientering og meningen med dit liv. Du er særligt klar over din arbejdssituation og dine mulige følelsesmæssige bånd, med kollegaer og arbejdspartnere. En rar og kærlig kollega gør livet sødt, men ved måneformørkelsen i midten af juli er du særligt sensitiv over for afvisninger, selvom du har paraderne oppe, hvilket betyder at det er svært for andre at vise deres kærlighed. Du har det bedre omkring dig selv, når du bruger tid på sunde vaner.