Vandmanden

Maj og juni er måneder hvor, på trods af kaotiske tilstande andre steder, du er i en stærk position og i den grad har kontrollen. Det du starter nu, vil være noget som giver et fantastisk boost i slutningen af året og sætter dig på et succesfuldt spor i årtier. Du er der dog ikke endnu og det bliver tydeligt i midten af maj, at der vil være tilbageslag, som vil forsinke nogle af dine planer.
Her i maj er der imidlertid mange muligheder. Det er et særlig godt tidspunkt til kreativ kommunikation, både med dine kære og børn og også som en del af et team. Det er en dejlig tid til at skrive og til at få dine ideer ud. Den første del af maj er udmærket for romantik, men der kan være omstændigheder hvor dine kære forhindres i at blive tilfredse på grund af faktorer som er udenfor deres kontrol.
Et område hvor der er mindre kontrol end du bryder dig om handler om din personlige økonomi. Det er ikke tiden til at hælde penge i afløbet for at redde folk eller tage del i frugtløse romantiske eventyr. Det som er vigtigt i både maj og juni, er omhyggeligt at passe på de tilgængelige resurser og undgå naive udgifter. Det er ikke tiden til nogen form for investeringer.