Vandmanden

I begyndelsen af marts vil kærlighedens og venskabets planet, Venus, bevæge sig ind i dit tegn hvilket melder om en positiv periode socialt og intellektuelt. Selvom du er i en fase af dit liv, hvor du er mere isoleret end normalt, er der stadigvæk exceptionelt positive tendenser omkring venskaber og tilhørsforhold til en langtrækkende gruppe mennesker, som udvider dine horisonter på alle måder.
Tidligt i marts er der en stærk fokus på penge og sikkerhed, både din egen og en partners, og du vil sandsynligvis opdage, at det er en tid, hvor du rydder ud i et finansielt problem på en konstruktiv måde. Problemer kan opstå af at have for høje forventninger, eller af at blive ledt på vildspor af andre, men hvis du budgetterer omhyggeligt og eliminerer udgifter, som dræner din økonomi skal det nok gå, og pengene vil begynde at strømme ind.
Omkring Fuldmånen d. 21 er der nye og positive tendenser, særligt sammen med en gruppe venner, som bringer lykke og en følelse af tilfredsstillelse. Det er en ideel tid for rejse og for at udvide din generelle horisont. En nomadeagtig følelse af rodløshed bliver genindført, og der er en følelse af, at verden er din legeplads.