Vandmanden

November kan starter med nogle meningsforskelle med folk som ikke fungerer så godt som de skulle, når det handler om at give rådgivning. Dette kunne måske være tiden til at droppe en rådgiver. Professionel begynder tingene at forme sig til din fordel. Magtfulde og indflydelsesrige ledere giver dig support og der kan cementeres langsigtede alliancer.
Omkring fuldmånen den 12. november kommer vigtige informationer ud i lyset, som kan have relevans for din karriere. Det er en tid hvor der er vigtige skift med hensyn til fundamenter for dit professionelle og for dit privatliv. Hvis du har ventet på at høre noget omkring noget der er relevant for din karriere, er det nu det kommer, og dette vil give en solid base for vækst. Vigtige spillere ankommer på scenen, som har magten til i den grad at hjælpe på din fremgang, og du kan forvente en radikal ny udvikling omkring den 24. som i den grad ryster posen.
Det er en dejlig måned for venskaber, og november er måske den sidste mulighed for at fejre livet med en person eller en gruppe, som i den grad har givet dig støtte i år. Næste måned er der ny fokus, som strækker sig til slutningen af 2020, hvor du endelig ankommer til det sted du har længtes efter at nå.