Vandmanden

I løbet af de første par uger af oktober er der stærk fokus på at lære og lytte, især til folk som er kendt for deres intellekt og meninger – inklusive partnere. Men det er muligt at du af erfaring ved, hvad der er rigtigt og hvad der er forkert, og at andres meninger er farvet af svaghed og kompromis. I hvert fald vil du nok mene, at de råd du får ikke er brugelige.
Hoved fokus denne måned er på dit professionelle liv. Endelig føles det som om at tingene går fremad for dig, og langsomt men sikkert begynder du at få fremgang. Der er komplikationer i relation til den uforudsigelig natur de associerede og andre du har at gøre med på jobbet har. Du kan forvente nogle forstyrrelser i starten af november, og fuldmånen den 13. oktober kan indlede en tid med rejser.
Nymånen den 28. møder Uranus, som er en planet der er forbundet til Vandbæreren, og som i denne periode indikerer en ustabil tid, især i hjemmet, og også i din karriere. Slutningen af oktober bringer forandringer, da du forsøger at justere til denne ustabilitet. Dette han involvere flere rejser og tid væk fra hjemmet, og måske en beslutning om at gå tilbage til et professionelt område som du kender rigtig godt.