Vandmanden

Det er en måned hvor du får tingene gjort. Selv om du generelt er i en lav-profil periode og foretrækker at arbejde bag kulisserne, forhindrer det dig ikke i at arbejde på dybt forankrede forandringer, hvilket gavner dig både praktisk og økonomisk, men også fysisk og åndeligt.
Den første del af september er det perfekte tidspunkt til at arbejde med følelsesmæssige problemer og at få dem løst. Det kan handle om intimitet i parforhold, økonomiske bekymringer og generelt om at kategorisere og forstå en hel masse svære psykologiske emner. Når det handler om økonomien, er det en epoke hvor sikkerhed er flygtig og du er nødt til at handle på tro. At undgå faldgruber af gæld, dårlige overvejelser om at bruge penge osv. er vigtige emner – der findes ingen hurtig vej til rigdom, men god planlægning og budgettering gør hele forskellen, og gør du det, bliver midler tilgængelige.
I midten af september er der gode tendenser for at være i forbindelse med folk som rejser ad samme vej som du, og en ny optimisme gryr, fri fra mange bekymringer som tidligere optog dig. Partnere og børn kan være særligt optimistiske og nye horisonter åbner for dem. Denne periode er et vendepunkt for dig, hvor du holder op med at fokusere på fortiden og tager praktiske skridt til at skabe en succesfuld fremtid.